Journal with us // 2020

  • journalwithus 2020 - 69.95 0.00

464 learners taking this course

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Course Infomation

  • Levels: makkelijk, normaal
  • Start on: 1-1-2020
  • Lectures: 12 lessen
  • Duration: 1 jaar
  • Location: at your own table
Afgelopen jaar hoste Charlene de #52weeksofjournaling , ontzettend tof en een fijne leidraad om mee bezig te zijn! Er kwamen her en der al vragen of er weer een nieuwe challenge kwam, en dat zette ons aan het denken.
Elke week was wel een beetje veel, maar een maand thema zou wel erg tof zijn. En dus dachten we dat uit, elke maand een thema! En kun je zelf de vrijheid nemen om in dit thema elke dag in het thema uit te werken, of elke week uit te werken of gewoon heerlijk 1x in de maand. Om jullie te inspireren en aan te moedigen verzorgen we elke maand een filmpje, dat kan van ons samen zijn of van ons apart. Dat ga je zien.
Meld je snel aan en doe mee!

Waarom moet je je toch aanmelden terwijl deze workshop gratis is? Zodat je elke keer wanneer er een filmpje online staat automatisch een mail krijgt. Zo mis je geen enkel filmpje en ben je gelijk up to date om de maand goed te starten.

Wanneer komen de filmpjes online? Elke eerste maandag van de maand, ongeveer gelijk met het alarm systeem. Dus hoor jij nu de sirenes loeien dan denk je vanaf nu direct: ramen en deuren dicht, ‘journal with us’ aan!

In welk journal? Je kunt in elk journal mee doen, handgemaakt of misschien een kant en klare. In de webshop vind je bijv het toffe JMA-journal met kraftkleurige omslag in de aanbieding. Tijdelijk kost dit journal €12,50 ipv €17,95.
Nadat je je hebt aangemeld vind je alle lessen hier beneden (klik op te tekst of de afbeelding om de bijbehorende les te openen):

Lessen

JWM // april

JWM // april

Deze les kun je vanaf 6 april 2020 bekijken.

JWM // mei

JWM // mei

Deze les kun je vanaf 4 mei 2020 bekijken.

JWM // juni

JWM // juni

Deze les kun je vanaf 1 juni 2020 bekijken.

JWM // juli

JWM // juli

Deze les kun je vanaf 6 juli 2020 bekijken.