IKmetliefde Blog projecten -- journaling HobbyVision // curls wanna have fun

HobbyVision // curls wanna have fun

Een paar maanden geleden kocht ik dit super toffe mixed media journal van Dina Wakley, ik maakte er al eerder een aantal pagina’s in. En dit weekend besloot ik om de digi’s van Miranda erin te gaan verwerken. Ik kleurde de digi’s in met dat ontzettend leuke watercolor, knipte ze uit en maakte er een toffe achtergrond bij. Hoe ik die achtergrond maakte zie je in de timelapse hieronder.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 • Dina Wakley – mixed media journal // HobbyVisionHobbyVision
 • Muziekpapier // kringloop

 

VERF & MEDIUM

 • Daniel Smith + Smincke – watercolor
  • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de (travel)sets van Derwent, ArtbyMarlene, Jane Davenport en/of Van Gogh
 • DutchDoobadooΒ – structure paste smooth // HobbyVision
 • StaZon – zwarte stempelinkt // HobbyVision
 • zwarte fineliner
 • PoscaΒ –Β witte acrylmarker // HobbyVision

 

STEMPELS & STENCILS

 • AB studioΒ //Β HobbyVision
  • stencil ID-72
  • stempel ID-78
  • stempel ID-201
 • Digi stamps van Miranda // HobbyVision

 

DECORATIE

Heb je nu ook zin om zelf hiermee aan de slag te gaan, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom naar de workshop watercolor faces en ik ga je stap voor stap uitleggen hoe je gezichten tekent en watercolorrrrt.

25apr10:3015:30CANCELLED - Gebonden junk journalWorkshop // HobbyVision, Rijssen

Related Posts

X