IKmetliefde Blog supplies embossing poeder HobbyVision // mini journal

HobbyVision // mini journal

Naast de wrapped journal stans hebben jullie misschien nog wel deze stans gespot die ook van die leuke boekjes kan maken. De mini journal stans, vandaag laat ik je zien hoe je deze stans gebruikt.

Als eerste stans je alle onderdelen uit, aan de linkerkant zie je alle onderdelen die je nodig hebt voor het verdelen van de bladzijdes.

Rechts zie je 1 van de 6 bladzijdes die je nodig hebt. Door je papier niet helemaal over de hele stans neer te leggen, maar alleen over het gedeelte van de bladzijde tot aan de stippellijn, stans je alleen je bladzijde uit. Dit herhaal je totdat je in totaal 6 bladzijdes hebt.

Nu ga je de ruggen aan de bladzijdes plakken, in totaal heb je nu 3 ruggen met aan allebei de kanten een bladzijde.

Draai de ruggen met bladzijdes om en plak 2 op 1 en 3 op 2. Dit kun je met tacky glue doen, klem de bladzijdes dan even met van die leuke clipjes aan elkaar zodat het goed kan drogen. Of je gebruikt dubbelzijdig sterke tape.

Je basis mini journal is nu klaar.

Nu draai je de ruggen met bladzijdes om en plak je 2 op 1 en 3 op 2. Dit kun je met tacky glue doen, klem de bladzijdes dan even met van die leuke clipjes aan elkaar zodat het goed kan drogen. Of je gebruikt dubbelzijdig sterke tape.

Je basis mini journal is nu klaar.

Je kunt heel simpel met je cropadile gaatjes in de rug maken en een jute touwtje door de rug rijgen.

Of je gaat helemaal los met bloemen en watercolor very lady’s.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

  • AB studio – design papier
  • ribbel karton

Vind je gezichten nu ook erg tof om te verwerken in je journal, maar kan je ze niet tekenen? Speciaal voor jou ontwierp ik een aantal gezichten stempels. Je vindt ze hier ⬇️

Related Posts

X