IKmetliefde Blog - projectteams - TandiArt TandiArt // it’s a kind of magic

TandiArt // it’s a kind of magic

It’s a kind of magic! Ken je dat liedje? Dat zinnetje zong door m’n hoofd terwijl ik deze pagina maakte. Ik gebruikte een stencil van TandiArt met modeling paste, en bedacht me ondertussen dat hiervoor dat graphite texture paste wat Cindy al eens in haar live uitzendingen gebruikte wel echt handig en tof zou zijn. Na deze pagina schafte ik dat aan en zul je dit echt vaker in mijn journals en pagina’s terug zien. Wat een ontzettend tof spul is dat! Er zit iets een glitterentje in en het droogt zwart op. Genoeg daarover ;).

Verder met deze pagina, na het drogen van de modeling paste probeerde ik met embossing poeder de letters te embossen met een magical roze embossing poeder van WoW! Dat pakte iets anders dan ik van tevoren dacht, maar uiteindelijk vond ik het effect wel erg magical en tof geworden.

Ik stempelde een aantal elementjes van TandiArt op een vel en vulde ze met watercolor. Drogen, uitknippen en plakken maar.

Ik hoop dat ik je kon inspireren en heb kunnen aanmoedigen.  ?

Wil je nu geen blogbericht missen? Scrol naar onder en abonneer je door je aan te melden.

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 

VERF & MEDIUM

 • Daniel Smith – watercolor // Van Beek Art Supplies
  • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de travelsets van Derwent, ArtbyMarlene en Jane Davenport
 • Dutch Doobadoo – structure paste smooth // HobbyVision

 

STENCILS & STEMPELS

 • AB studio – stencils TandiArt // AB studio
  • ID-97 (magical about her)
 • ABstudio – stempels // HobbyVision
  • ID-24 (Girl met klein hart)
  • ID-41 (4 beestjes)

 

DECORATIE

 • beige + wit kant
 • mini kraft envelopjes
 • Nuvo Drops – morning dew (dries clear) // HobbyVision
 • Prima Marketing – planner flowers // HobbyVision
 • Sara Signature – jute touw // HobbyVision
 • Tim Holtz – teksten // HobbyVision

Wil je nu zelf ook wel aan de slag in je journal of je planner, maar heb je de materialen niet of weet je niet waar je moet beginnen? 6 juli geef ik een workshop bij HobbyVision en leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan en ga je naar huis met een eigen gemaakt wrapped watercolor journal.  ?

Related Posts

X