IKmetliefde Blog - projectteams - TandiArt TandiArt // Play with me

TandiArt // Play with me

In mijn super toffe junk journal maakte ik nog een pagina met TandiArt stempels. De achtergrond links bewerkte ik met watercolor op het watercolor papier, de andere kant was ‘gewoon’ AB papier en deze bewerkte ik met modeling paste door een stencil en daaroverheen de ground van Daniel Smith zodat na het drogen ik een mooie laag watercolor hierover kan maken.

Nadat ik de watercolor had laten drogen voegde ik met de letter stempel en zwarte stempel inkt details toe aan de achtergrond. Uit het toffe TandiArt papier stanste ik een doily, de boogjes en de kringeltjes.

Op apart watercolor papier stempelde ik de TandiArt diertjes, ik kleurde ze in met watercolor en knipte ze uit.

Nadat alle elementjes klaar zijn is het tijd om het op 1, eigenlijk 2, pagina`s te plakken. Met mijn favoriete quick dry tacky glue natuurlijk.

Ik hoop dat ik je kon inspireren en heb kunnen aanmoedigen.  ?

Wil je nu geen blogbericht missen? Scrol naar onder en abonneer je door je aan te melden.

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 • AB studio – junk journal
 • los aquarelpapier // HobbyVision

 

VERF & MEDIUM

 • Daniel Smith – watercolor & transparante ground// Van Beek Art Supplies
  • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de travelsets van Derwent, ArtbyMarlene en Jane Davenport
 • Dutch Doobadoo – structure paste smooth // HobbyVision

 

STENCILS & STEMPELS

 • AB studio – stencils TandiArt // AB studio
  • ID-97 (vlinders)
 • ABstudio – stempels // HobbyVision
 • ID-41 (4 beestjes)

 

STANSEN

 • Studio Light – doily summer
 • Crealies – kringeltjes //

 

DECORATIE

 • beige + wit kant
 • Sara Signature – jute touw // HobbyVision

 

Wil je nu zelf ook wel aan de slag in je journal of je planner, maar heb je de materialen niet of weet je niet waar je moet beginnen? 6 juli geef ik een workshop bij HobbyVision en leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan en ga je naar huis met een eigen gemaakt wrapped watercolor journal.  ?

Related Posts

X