Zie jij allerlei toffe boekjes op de socials voorbij komen, de meest creatieve pagina’s en vraag jij stiekem af hoe dan? Denk jij bij het zien van deze boekjes met toffe pagina’s dat gaat mij nooit lukken, ik heb geen tijd, of je weet je gewoon niet meer waar je die witte pagina mee moet vullen?

Creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je hoofd rustiger wordt en de stress onderbroken wordt. Het is een waardevolle manier van ontspannen, het geeft jouw de mogelijkheid om te ontsnappen aan de werkelijkheid en het laat jou ervaren dat jij nieuwe dingen kunt leren.

DO IT YOURSELF

stof, naald & draad, karton

DO IT YOURSELF

stof, naald & draad, karton

DO IT YOURSELF

stof, naald & draad, karton

inhoud

online workshop met thema’s, sjablonen en werkbeschrijvingen

add-ons

do it yourself pakket ‘maak je eigen boekje’

niveau

beginner/gevorderde

ontspannen door 2023

Als eerste ga je je eigen boekje van stof en karton maken aan de hand van een uitgebreide online les. Na het maken van je eigen boekje ga je deze door 2023 vullen met thema’s. Thema’s die allemaal op hun eigen manier uitgewerkt gaan worden, met verschillende materialen. Om te ontdekken en te spelen, te leren en vooral te genieten van mooie maaksels.

26 thema’s

Alle even weken (weken met het weeknummer 2,4,6, enz) in 2023 hebben een eigen thema. Deze thema’s hebben een eigen thema sjabloon en een werkbeschrijving. Deze werkbeschrijving vind je als stap voor stap beschrijving of als kort filmpje in de bijbehorende les. De werkbeschrijvingen en sjablonen zijn te downloaden naar je eigen computer en/of telefoon.

Zo kun jij ook creatief aan de slag, ook als je zelf denkt dat je niet creatief bent of even geen inspiratie hebt.

Ik ga je helpen ontdekken dat jij kunst kunt maken, in een boekje. Ik ga je ‘out of the pencil-box’ laten bewegen en je gaat aan de slag met leuke nieuwe materialen. Je gaat waarschijnlijk buiten je comfort-zone ontdekken dat jij een boekje kunt vullen met ontspanning, fun en creativiteit!

♥️ Ilse

26 bonus sjablonen

Om de oneven weken ook ontspannen en creatief door te komen staan er in deze weken bonus sjablonen (zonder voorbeeld foto) klaar waar je elke week een stukje van een sjabloon gaat uitwerken. Een soort stitch-a-long door het seizoens project.

thema workshops

Naast al dit leuks vinden er 8 thema workshops plaats. Dit zijn altijd online workshops, de ene keer zijn ze via een live link te bekijken en een andere keer zijn het vooral opgenomen workshops.

In deze thema workshops ontdek je verschillende materialen, zoals potlood en verf, maar ook stof, vilt en borduren.

do it yourself pakket

In het ‘maak je eigen boekje’ DIY pakket vind je een full colour handleiding met een stap voor stap beschrijving om zelf je eigen creatieve boekje te kunnen maken.

Naast deze handleiding vind je in dit DIY pakket de basis voor je boekje, karton, stof, naald + draad en elastiek.

Zodra de postbode jouw mini box heeft bezorgd kun jij aan de slag met het maken van jouw eigen creatieve boekje.

Je bent enthousiast en wilt mee doen met Jurnalised 23?

Je geeft je op in de online studio, zodat je direct wordt automatisch wordt toegevoegd aan de juist online workshops 👇🏻

IK wil me opgeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL