IKmetliefde Blog - projectteams - TandiArt #52weeksofjournaling // week 01

#52weeksofjournaling // week 01

Charlene van der Vorst heeft een vervolg bedacht op de #journalyourdecember namelijk #52weeksofjournaling . Een heel jaar lang elke week een ‘opdracht’. Super leuk! Ik doe mee, jij ook?

Deze week is de opdracht ‘make your mark’, wat zoiets betekend als ergens je stempel opdrukken, jouw kenmerk achterlaten. Mijn stempel, kenmerk heb ik wel redelijk ontdekt denk ik 😉 , en super leuk vind ik het om te zien dat mijn boys hun eigen stempel ergens opdrukken. En in dit geval vond ik net erg tof om de tekening van mijn 6-jarige zoon te gebruiken. Uit het niets tekende hij ineens zijn eerste poppetje: mama met baby in de buik!

Ik hoop dat ik je kon inspireren en heb kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan.  ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 

VERF & MEDIUM

 

STEMPELS & STENCILS

  • AB studio – stempel TandiArt ID-115, ID-45 // HobbyVision
  • AB studio – stencil TandiArt ID-99 // HobbyVision

 

DECORATIE

  • Kraft envelopje
  • Creative Impressions – mini paperclips // HobbyVision
  • We R Memory Keepers – Label it // HobbyVision

Wil je nu zelf ook wel aan de slag in je planner of je art journal maken, maar heb je de materialen niet of zie je door de bomen het bos niet en weet je niet waar je moet beginnen?

Vanaf mei staat er maandelijks het journal café gepland bij HobbyVision. Onder het genot van een kopje thee/koffie kun je een start maken in je planner of Art Journal.

Ik zal hierbij aanwezig zijn, en je hebt zelf de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan in je planner of je art journal. Zie ik je daar? ?

Related Posts

X