IKmetliefde Blog supplies embossing poeder AB studio // incredible adventure

AB studio // incredible adventure

Deze keer ging ik aan de slag op een ondergrond die ik maakt uit het toffe Paradise Lost papier. Ik sneed hieruit het formaat dat ik wou en bracht met de graphite texture past van FinnaBair door de ruit stencil van Dutch Doobadoo aan. Ik knipte elementjes uit de achterkant van het Be Gentle en Flowerful Life en combineerde deze met elkaar. Met jute touw, kant, golfkarton en raffia maakte ik deze pagina af.

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND, PAPIER & MEDIUM

 • AB studio – papier // HobbyVision
  • Paradise lost
  • be Gentle
  • flowerful life
 • FinnaBair – graphite texture paste // HobbyVision
 • Daniel Smith – watercolor
  • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de travelsets van Derwent of ArtbyMarlene

 

STEMPELS & STENCILS

 • Dutch Doobadoo – stencil ruit // HobbyVision
 • AB studio – stempels // HobbyVision
  • ID-70 (scribbled stitch)
  • ID-79 (letters)

 

DECORATIE

Wil je nu zelf ook wel aan de slag met watercolor, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? 6 juli geef ik een workshop bij HobbyVision en leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan en ga je naar huis met een eigen gemaakt wrapped watercolor journal.  ?

Related Posts

X