IKmetliefde Blog supplies stempels AB studio // flower stamps

AB studio // flower stamps

AB studio heeft echt super toffe bloemen stempels, ontworpen door Aga zelf en door li.la.o . Met deze bloemen kun je prachtige boeketjes maken, zoals je al wel kunt zien op de Instagram van Li.La.o en dat was precies wat ik voor deze keer maakte. Een prachtig kleurrijk boeketje in mijn Let Sketch Started journal. 

Voor deze keer gebruikte ik een lichte inkt zodat ik later zelf kan bepalen hoe en welke lijnen ik waar wil hebben staan. Ik vulde de bloemen met watercolor en liet de kleuren nat-in-nat in elkaar overlopen voor mooie overgangen. Een mooie groene kleur voor de stelen en de bladeren, en je bloemen zijn klaar om te drogen en afgewerkt te worden.

Nadat ze droog zijn zet ik met een dunne fineliner de lijnen weer op papier. Dit doe ik met losse lijnen en probeer hier vooral de controle los te laten, juist het imperfecte maken de bloemen zo tof!

Ik spetter nog wat witte details over de bloemen en besluit dat ze klaar zijn om uitgeknipt te worden. Na het knippen verwerk ik de bloemen tot een boeket. Hier kan ik echt wel wat tijd in kwijt, schuiven met bloemen en takjes tot het perfecte boeket. 

Ik plak alles vast met tacky glue en voeg nog wat details aan de pagina toe om deze af te maken. 

Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

  • Joy! Crafts – zwart papier // HobbyVision
  • Strathmore – papier uit visual journal // HobbyVision
  • Studio Light – Industrial 3.0 – Paperpad // HobbyVision

 

VERF & MEDIUM

  • Daniel Smith – watercolor // Van Beek Art Supplies (goed alternatief voor beginnende watercolor-raar: Derwent/ArtbyMarlene travelset en de skintone set van Jane Davenport // HobbyVision )
  • Dutch Doobadoo – structure paste smooth // HobbyVision

 

STEMPELS & STENCILS

  • AB studio – li.la.o ID-166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 177 // AB studio

 

DECORATIE

Wil je nu zelf ook wel aan de slag met watercolor, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? 6 juli geef ik een workshop bij HobbyVision en leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan en ga je naar huis met een eigen gemaakt wrapped watercolor journal.  ?

Related Posts

X