IKmetliefde Blog supplies papier AB studio // flowerfull life

AB studio // flowerfull life

Laatst liep ik op een beurs, hahah, ja het was zeker ArtSpecially, en kwam ik deze toffe printed plastic sheets tegen van 13@rts bij stand van de FoamtastischeHuiskamer. De creatieve radars begonnen te spinnen en bedachten dat het wel tof was om hier een dashboard voor in de planner van te maken.

Enthousiast liep ik terug naar Charlene, het idee was gepland en kocht nog een nieuwe planner bij LovedByGaby (daar zou dit dashboard fantastisch in staan).

Het duurde even voordat ik er tijd voor had, maar eenmaal tijd was dit het eerste projectje wat ik weer oppakte. Ik pakte mijn voorraadje geknipte AB studio bloemen erbij een begon met schikken.

Ondertussen bedacht ik dat het modeling paste op de achtergrond wel echt tof zou zijn. Maar als dat mislukt dan mislukt het ook goed op zo’n plastic sheet. Voorzichtig streek ik de puimice paste van Finnabair door het toffe stipjes-stencil van AB studio. Ik legde de sheet aan de kant om te drogen en pakte een los vel waarop ik verder kon met schikken zodat ik het straks alleen nog maar hoefde te plakken.

Het toffe (en tegelijk het nadeel) van een plastic sheet is dat je er doorheen kunt kijken. Wat ook maakt dat als je iets aan de andere kant plakt je dit weer terug ziet op de andere kant. Nou leek me dat hout-achtige van het chipboard aan de ene kant wel tof, maar aan de andere kant wou ik een andere look creëren. Met de enamel embossing van Stampendous maakte ik een aged copper look aan de andere kant.

Ik schikte hier ook wat bloemen op en plakte alles vast met dubbel zijdig tape. Tacky glue droogt wat plastic achtig op, wat op plastic niet goed gaat en de lijm na drogen eraf glijdt/knapt. Let wel op dat je de dubbelzijdige tape dus ook aan de andere kant terug ziet, en je dit moet plakken op de stukken waar je andere elementjes overheen hebt geplakt zodat je het niet weer terug ziet.

Mijn dashboard op deze toffe printed plastic sheet is klaar, en ik zie nog wel meer van deze toffe pagina’s ontstaan.

Ik hoop dat ik je kon inspireren en heb kunnen aanmoedigen.  ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 

VERF & MEDIUM

 

STENCILS

  • AB studio – stencil // AB studio
    • ID-14
  • Nuvo confetti – sunset yellow butterflies // HobbyVision

Related Posts

X