IKmetliefde Blog projecten -- journaling AB studio // I love you honey(comb)

AB studio // I love you honey(comb)

Het leek me zo tof om een honeycomb als basis te gebruiken en daar een toffe creatie op te maken. Bij een plaatselijke woonwinkel haalde ik van die toffe honeycombs waar ik de zijkant vanaf haalde en begon aan de ondergrond.

Ik begon met de ondergrond, door een stencil bracht ik grof puimsteen medium aan. Omdat dit medium grijs blijft na het drogen besluit ik om na het drogen deze laag wit te maken met een laag gesso. Her en der breng ik ook crackle paste aan. 

Deze lagen laat ik goed drogen, na het drogen breng ik de lagen watercolor aan. Doordat hier gesso onder zit is het meer een sfeer laag, en moet deze langer drogen dan normaal. Ik legde het project aan de kant en ging ondertussen mijn bloemen bij elkaar zoeken zodat ik een beetje een idee heb hoe ik het straks wil hebben liggen.

Ik gebruik een stuk golfkarton, chipboard, muziekpapier en raffia als basis. Daarboven op schik ik de bloemen. Sommige delen plak ik vast met een lijmpistool en sommige delen plak ik vast met tacky glue. 

Als laatste voeg ik cabochons toe, die ik vast plak met tacky glue, en witte spetters.

Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 • houten honeycomb // woonwinkel (kwantum)
 • AB studio – papier // HobbyVision
  • Amazing flowers
  • I love you
  • Magic Poppies
 • AB studio – chipboard ID-12 // HobbyVision
 • Joy! Crfats – golfkarton (corrugated cardboard) // HobbyVision

 

VERF & MEDIUM

 

DECORATIE

 • beige + wit kant
 • mini kraft envelopjes
 • Nuvo Drops – morning dew (dries clear) // HobbyVision
 • Prima Marketing – planner flowers // HobbyVision
 • Sara Signature – jute touw // HobbyVision
 • Tim Holtz – teksten // HobbyVision

Related Posts

X