[vc_toggle title=”Bestelling” color=”turquoise” size=”sm”]De bestellingen, betalingen en verzendingen verlopen via IKmetliefde. Tijdens het bestellen kun je kiezen of je via iDeal of via factuur wilt betalen. Eventuele kortingscodes kun je invoeren tijdens het bestellen. Bij betalen via factuur houd ik de bestelling 5 werkdagen voor je vast, is je betaling niet binnen die 5 werkdagen binnen dan vervalt de order.

Al je bestellingen vind je terug onder je account > bestellingen[/vc_toggle][vc_toggle title=”Verzending en betaling” color=”turquoise” size=”sm”]Na ontvangst van je betaling zal de bestelling bitnnen 3 dagen verstuurd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover een e-mail. IKmetliefde verzendt via PostNL.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Artwork” color=”turquoise” size=”sm”]Ik investeer in goede kwaliteit materialen, en ben daarom niet verantwoordelijk voor eventuele schade na (onverantwoord) gebruik van mijn producten.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Downloads” color=”turquoise” size=”sm”]Je digitale downloadbare bestanden vind je onder je account > downloads. Deze bestanden zijn voor persoonlijk gebruik. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Workshops aan tafel” color=”turquoise” size=”sm”]De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je de factuur hebt betaald. Eén tot twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met de laatste informatie.

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 16 werkdagen na aanmelden voor de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je 15-10 werkdagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 10 tot 0 werkdagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd (met uitzondering van familie omstandigheden). Je kunt er wel voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de naam van diegene dan wel vooraf aan mij door via de mail. Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht ik de workshop wegens overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard zo snel mogelijk en volledig teruggestort, tenzij je er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Workshops online” color=”turquoise” size=”sm”]Na betaling ontvang je een bedankt e-mail met daarin de link naar de online tutorial. Deze link is voor eigen gebruik, en niet bedoeld om te delen via welke sociale media. Annuleren van een online workshop is niet mogelijk. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Privacy” color=”turquoise” size=”sm”]Op de website worden een aantal persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de afwikkeling van de bestelling. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Niet tevreden?” color=”turquoise” size=”sm”]Stuur een e-mail via het contactformulier als je niet tevreden bent, ik antwoord je zo snel mogelijk.[/vc_toggle]