IKmetliefde Blog supplies stempels DCC // teabag stamps

DCC // teabag stamps

Gelukkig nieuw jaar lieve volgers! Mijn wens voor jullie is een liefdevol, creatief en spetterend nieuw jaar!

Twee weken terug kreeg ik een super leuk pakketje in de brievenbus. Een doosje vol met toffe stempels van Different Colors Stamps!

Ik maakte 3 toffe verschillende projectjes met deze stempels. Ik maakte een kaart uit het toffe theepost pakketje, een mixed media projectje en een kaart met de leuke taartjes.

Voor de kaart gebruikte ik de materialen die in het toffe theepost pakketje zaten. Met een beetje watercolor van mezelf schilderde ik het label in het vrolijke geel, nu doet deze bloem me denken aan zomer . Ik werkte de kaart af met een stukje muziekpapier, kraftpapier en kant. Een beetje zomer op de mat van degene die deze ontvangt.

Voor het mixed media project gebruikte ik een stukje MDF. Als eerste zet ik hier de modeling paste op door het toffe stencil met kant. In de tijd dat dit droogt ga ik verder met het schilderen van de elementjes op los aquarelpapier zodat ik deze straks kan uitknippen en op plakken. Met acryl verf en gesso geef ik het MDF kleur, en werk het af met spetters. Na het drogen rijg ik een jute touwtje door de gaten, plak ik de uitgeknipte bloemen en het stukje kant op en de tekst ‘embrace beautiful chaos’. Ik besluit dat de taartjes teveel hierop zijn en werk dit project af met cabochons en de planner flowers.

Voor de laatste kaart met een taart gebruikte ik een kraft kaart, geknipt in de vorm van een vlaggetje. Geïnspireerd door de leuke workshop van Different Colors Stamps op de afgelopen PaperPassion pakte ik er een theezakje bij. Stempelde hier een toffe bloem op, gaf m kleur en plakte m op de kaart. De uitgeknipte taartjes erbij, een stukje notenpapier voor een gezellig achtergrond muziekje en de gestempelde quote ‘tijd voor thee met taart’ maken deze kaart af.

Hieronder vind je nog een timelapse filmpje hoe ik deze toffe projecten met deze stempels heb gemaakt. Onder het filmpje vind je een lijst met materialen die ik gebruikt heb en de bijbehorende linken waar je deze producten kunt vinden.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en dat het je aanmoedigt om zelf aan de slag te gaan. Geniet van vandaag en vergeet niet om tijd te nemen van een lekker bakje warme thee!

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 

VERF & MEDIUM

 

STENCILS

 

STEMPELS

 

DECORATIE

  • beige + wit kant
  • mini kraft envelopjes
  • Nuvo Drops – morning dew (dries clear) // HobbyVision
  • Prima Marketing – planner flowers // HobbyVision
  • Sara Signature – jute touw // HobbyVision
  • Tim Holtz – teksten // HobbyVision

0 Comments

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X