march, 2020

14mar(mar 14)10:0015(mar 15)16:00Art Specially [VOL]Workshop // ArtSpecially, Nijkerk

Event Details

Samen met Charlene ga je mij vinden op het plannerplein. Een speciaal plein waar alle planners zich hebben verzameld. Charlene en ik gaan afwisselend workshops hosten op dit plein. Samen met Ilse ga je mij vinden op het plannerplein. Een speciaal plein waar alle planners zich hebben verzameld. Ilse en ik gaan afwisselend workshops verzorgen op dit plein, waarbij we natuurlijk onze nieuwe Artjournal Specials lijn gaan gebruiken. Bij Ilse ga je een planner charm maken en bij mij een Top Loaded Envelop.

Beide workshops worden 2x per dag gegeven en er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je gaat aan de slag met stansen en stempels uit onze Artjournal Specials lijn en met de nieuwe Planner Essentials release. Super goede reden om je dus alvast vooraf op te geven!

Inclusief:

  • Uitgebreide workshop kit met oa shrink plastic, charms en chocola 😉
  • alcohol markers
  • heattool
  • watercolor
  • papier

Waar en hoe?

De kosten zijn €7,50 en de workshop vindt plaats bij ArtSpecially in Nijkerk, je vindt hier de routebeschrijving naar Hart van Holland. Voor deze workshop schrijf je je bij ons zelf in. Voor de Top Loaded Envelope van Charlene kun je HIER opgeven

Time

14 (Saturday) 10:00 - 15 (Sunday) 16:00

Location

Art Specially event

Berencamperweg 4, Nijkerk

X