IKmetliefde Blog projecten -- journaling HobbyVision // better an oops

HobbyVision // better an oops

“Better an oops than a what if”

Durven durft niet iedereen, maar dit zat in mijn hoofd en vaak als er iets in Mn hoofd zit, dan ga ik dat durven te doen. Als ik het niet durf dan weet ik ook niet of het echt wel fantastisch gaat zijn. En ja wat ‘verknoei’ ik eigenlijk? €20 en wat dan? Nou dan koop een nieuwe en stop ik de inhoud daarin. 

Dus ik trok de stoute schoenen aan en maakte bovenop die ontzettend toffe planner een eigen creatie! En jeetje wat is dit goed gelukt, wat ben ik blij dat ik heb leren durven.

Wat durfde ik dan precies? Ik heb mijn espresso planner van Elizabeth Craft Design gepimpt en helemaal a la IKmetliefde gemaakt. Ik heb in mijn zwangerschapsverlof ontzettend veel elementjes uit de papier van AB studio geknipt en deze kon ik nu mooi gebruiken voor de voorkant. Ook gebruikte ik 1 van mijn nieuw ontworpen stempels voor AB studio. Na het schilderen voegde ik een bril toe, want ik heb natuurlijk een bril 😉 met een lijmpistool plakte ik alle elementjes goed vast op de espresso planner en met een witte acrylmarker (Molotow of Posca) schreef ik mijn signatuur (IKmetliefde) erop en mijn espresso planner past nu helemaal bij mij. 

Let wel op dat als je dit ook wilt gaan doen en wilt je elastiek blijven gebruiken dat je daar dan rekening mee houdt qua freubeltjes erop. Zorg dat je deze dan naast je elastiek bevestigd.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

  • Elizabeth Craft Designs – espresso planner // HobbyVision
  • Joy! Crafts – kraft papier // HobbyVision
  • ABstudio – papier // HobbyVision
    • Beautiful things
    • Something Blue
    • Dreamland

 

DECORATIE

Heb je nu ook zin om zelf hiermee aan de slag te gaan, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom naar 1 van de journal cafe’s, laat je inspireren en ga aan de slag.

Related Posts

X