IKmetliefde Blog supplies stempels HobbyVision // less perfection

HobbyVision // less perfection

Dat fantastische journal van Dina Wakley, hebben jullie het al gespot en uitgeprobeerd? Ik heb sowieso een zwak voor alles wat vierkant is, en zeker voor vierkante journals. Geen idee waarom, maar vierkant journals móet ik gewoon hebben. En als dit journal dan ook nog eens een snoezig formaat heeft, win-win.

En om het papier eens uit te testen schetste ik een gezicht op de eerste bladzijde en haalde mijn watercolor erbij. Het papier is dik en heeft een toffe structuur in zich. Je moet vrij nat werken wil de watercolor er lekker op werken. En met vrij nat bedoel ik dan eigenlijk behoorlijk nat 😉 .

Hieronder zien jullie de foto’s van het resultaat. Ach jongens ik ben weer verliefd.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & VERF

  • Dina Wakley – mixed media journal
  • Joy! Crafts – kraft papier // HobbyVision
  • ABstudiostempel
    • ID- (scribble)
  • Daniel Smith – watercolor // Van Beek Art Supplies
    • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de travelsets van Derwent of Art by Marlene

 

DECORATIE

Wik je nu ook graag gezichten schilderen, maar heb je geen idee hoe je moet starten? Gebruik 1 van mijn stempels als basis en kleur deze zelf in.

Related Posts

X