IKmetliefde Blog - projectteams - overig HobbyVision // love with all your heart

HobbyVision // love with all your heart

Voor deze keer maand ik een super tof mixed media projectje met het fantastische rust paste van FinnaBair. In een handomdraai heb je je project een roestige uitstraling gegeven.

Om het allemaal nog wat meer structuur te geven begin ik met de puimice pasta op de ondergrond. Deze laat ik goed drogen.

Daarna pak ik de donkergroene kleur van de drie potjes. Op de verpakking staat dat je de pasta met een palet mes aan moet brengen. Dat deed ik natuurlijk eerst netjes. Algauw bedacht ik me dat een kwastje of vingers net wat handiger zijn ;).

Als ik her en der de groene kleur heb opgezet, ga ik verder met de blauwe. Bij mij is deze wat stugger van structuur, het kwastje werkt hier niet voor en dus stap ik helemaal over op vingers.

Ondertussen bedenk ik me dat touw eromheen winkelen heel tof is. Ik pak de lichtste kleur uit de set en wikkel het om het hart heen. Ik plak m vast met heavy body gel en smeer het touw een beetje in met de lichtste kleur, de beige.

Nu de basis zo goed als klaar is, is het tijd voor wat afwerking. Ik plak wat ijzeren elementjes vast met heavy body gel, de ritssluiting, de tandwielen en het toffe roestige hartje.

Ik mis nog een beetje meer effect en voeg de Ginger Sparks, deze breng ik aan met een heel klein kwastje in de linkerbovenhoek. Op de metalen elementjes en de ritssluiting breng ik wat zwarte sparks aan. Zo passen ze nog beter in het geheel.

Als laatste plak ik de tekst op een stukje ribbelkarton en plak deze weer vast met heavy body gel.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Related Posts

X