IKmetliefde Blog projecten -- journaling HobbyVision // (in)visible crown

HobbyVision // (in)visible crown

Gisteren was het Koningsdag en maakte ik dit toffe vrouwtje met een kroon. Op Koningsdag mogen we ongeoorloofd onze kroontjes uit de kast halen en opzetten. Vandaag ruilen we m in voor de invisible crown, waardevol en krachtig. 

Ik schetste het gezicht op de pagina en gumde het weer een uit met een kneedgum totdat de lijnen zacht op het papier staan. 

Hierna vulde ik het watercolor. Omdat dit vrij dik papier is werk ik vrij nat op het papier. Goede oefening om veel water te gebruiken 😉 na het drogen van de pagina voegde ik met een fineliner de lijnen toe en met de witte posca marker de witte accenten. 

Als laatste plakte ik die snoezige kleine vlindertjes aan het einde van een aantal wimpers (met Koningsdag kan alles toch?), en bestempelde ik deze pagina als klaar. 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. ?

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

 

 

VERF & MEDIUM

  • Daniel Smith + Smincke – watercolor
    • goed alternatief voor de beginnende watercolor-raar zijn de (travel)sets van Derwent, ArtbyMarlene, Jane Davenport en/of Van Gogh
  • zwarte fineliner
  • Posca – witte acrylmarker // HobbyVision

Vind je gezichten nu ook erg tof om te verwerken in je journal, maar kan je ze niet tekenen? Speciaal voor jou ontwierp ik een aantal gezichten stempels. Je vindt ze hier ⬇️

Related Posts

X