NEDERLANDS

Net als afgelopen jaar willen we ook dit jaar weer creatief doorwandelen. Met elke maand een thema. Dit jaar in thema regenboog. Elke maand een andere kleur. Zo heb je aan het einde van het jaar een journal waar je als een regenboog door heen bladert.

Uiteraard is dit ook de workshop waar je als eerste de nieuwtjes hoort en waar jij al sneakjes krijgt van nieuwe producten. Ook zullen we in deze lessen posten als er weer nieuwe workshops aan komen die je niet wilt missen. Kortom elke maand een feestje in je inbox.

Heb je je aangemeld voor vorig jaar dan wordt je automatisch toegevoegd aan dit 2021.

De prompts zijn voor JournalWithus zijn openbaar en ook te volgen zonder workshop, maar de online lessen met sneakjes en een update over nieuwe workshops zijn uiteraard alleen beschikbaar als je de online [gratis] workshop hebt aangeschaft. 

ENGLISH

In this free online workshop we will talk in Dutch, but probably you want to stay updated about new upcoming lines and new online workshops. So you’re free to enroll and learn some Dutch words.

Little sidenote: the prompts are public for JournalWithUs and can also be followed without a workshop but the sneaks and updates about online workshops won’t be publicly available.

Speciaal voor JournalWithUs lieten we deze super toffe PVC-visitekaartjes drukken. Je gaat ze de aankomende tijd in de je workshop kit vinden, oa de kit van JournalYourDecember en Jurnalised ’21.

Heb je nu geen kit kunnen bemachtigen, maar wil je wel zo’n pasje? Voor €2,50 sturen we je er eentje op.

NEDERLANDS

Lijkt je dit nou ook wel tof en wil jij mee doen? Meld je hier [gratis] aan:

ENGLISH

Are you joining our inspiring classroom? You can enroll [for free] here:

69.95 0.00In winkelmand