jurnalised

create for fun

Het doel van Jurnalised is je aanmoedigen om creatief bezig te zijn, inspireren en verbinden met allemaal leukerds die het ook leuk vinden om creatief bezig te zijn in een Art Journal.

Wat is een Art Journal? Een boekje vol met jouw kunst. En nee dit is geen lat, iedereen is creatief en je mag jouw pagina’s met een schets, een klodder verf of een collage met papier zien als toffe kunst.

Maar hoe dan? Hoe verbind je jezelf nu met allemaal andere creatieve leukerds? Oa door een besloten Facebook groep. Hierin worden oa swaps georganiseerd, kun je in een poll aangeven uit welke provincie je komt en kun je zo in contact komen met elkaar, zal een give alway geplaatst worden, een live event, etc.

Jouw jurnal wordt tentoon gesteld! Namelijk op jurnalised.com, hierop vind je allemaal creatieve jurnals die het afgelopen jaar hebben meegedaan. Een soort van Pinterest met jouw unieke jurnal.

In 2021 krijgt 6 mini workshops over uiteenlopende technieken (deze mini workshops komen ook los in de webshop, a €10/15,- per workshop). Met daarbij nog een aparte les met foto en video tips. Deze lesssen kun je bekijken op het online workshop platform van IKmetliefde.nl

Travel Jurnal als optionele basis. Een passport size journal met elastieken waar jij makkelijk pagina’s aan toe kunt voegen en kunt verwijderen. En geef jij je op met kit dan maak jij kans om de ‘golden’ Travel Jurnal te vinden in jouw pakketje!

Voor wie is jurnalised bedoelt? Voor iedereen die creatief is en het leuk vindt om een jaar lang creatief aan de slag te gaan en geïnspireerd te worden op het gebied van art journals. De voorbeeld lessen vinden plaats in een Travel Journal maar dit is niet nodig. Elk jurnal is geschikt om mee te doen.

NU AL LEUK, IK GEEF ME OP!

JURNALISED ‘21 op een rijtje

  • 2-wekelijks thema als leidraad (deze krijg je als flyer opgestuurd na opgave, ook als je je zonder kit op geeft)
  • 6 mini workshops waarbij een thema wordt uitgewerkt en met gebruik van diverse mixed-media technieken (deze komen ook los in de webshop a €10,- per workshop) die terug te kijken zijn in het online platform
  • foto en video tips
  • besloten Facebook groep met creatieve swaps (ruil acties, exclusieve give always, live event, etc)
  • exclusieve handgemaakte jurnalised-kit waarmee je kans maakt op de ‘golden’ Travel Journal* (optioneel)
  • Travel Journal (optioneel)
  • jouw jurnal krijgt een plekje in het online museum op jurnalised.com (optioneel)
  • Jurnalised begint op 1 januari ’21 en duurt een jaar (de mini workshops zijn te bekijken tot 31 januari ‘22)
  • doe je mee met JUR ’21 dan mag je je voor inschrijven voor JUR ‘22 vanaf 26 oktober ‘21

* bestel je met kit voor 31 januari ‘21 dan maak jij kans op de golden TN en kun jij je opgeven met de early-bird prijs! 

JUR '20 highlights

Geen verplichting

jurnalised ‘21 is een online workshop voor een jaar. Na dit jaar kun je je opnieuw inschrijven voor een nieuw jaar boordevol inspiratie. Geen automatische verlenging, het is jouw eigen keuze om jouw jurnal weer tentoon te stellen in het online museum op: www.jurnalised.com.