kunst

kunst

Help ik heb een kale muur!

Je hebt een witte muur en hij staart je aan, of je hebt een muur maar die voelt zo kaal. Je wilt graag wat kleur aan die muur, een beetje hoop, en vooral heel veel liefde. 

De laatste tijd borrelde er weer een verlangen om kunst te maken, voor jou. Zodat jij een echte IKmetliefde in je (slaap)kamer, je artistieke wand of je kantoor kunt ophangen.

Ik maak kunst op 3D-canvas doeken, mini mixed media schilderijtjes met ‘wild’ borduursels, kaarten en sleutelhangers. Verliefd op gezichten en bloemen.

Hoop en liefde gevangen in een boeket abstracte bloemen. Voor boven je bank of bij je verzameling. Acryl op een dik canvas doek of canvas paneel.
Mini schilderijtjes omlijst met 3 mm MDF op mixed media papier met 'wild' borduursels bovenop.
Ze vrolijken jouw boekje of sleutelbos op. Ze zien er naar uit om samen met jouw avonturen te beleven.
Boekjes om heerlijk zelf in aan de slag te gaan, om te vullen met jouw unieke kunstwerkjes.

wat kun je verwachten?

unieke items

binnen 4 werkdagen verzonden *

canvas doeken worden verzekerd en aangetekend verstuurd

Liefde voor jou!

Unieke producten met een stukje kunst erop variërend van canvas-doek tot sleutelhangers en kaarten. Een stukje hoop en liefde door jouw brievenbus of aan je deur. 

De kunst vindt je hier in de webshop. Binnen 4 werkdagen word jouw bestelling verzonden naar jouw toe en kan het mat-liggen beginnen. 

De track & trace ontvang je via MyParcel op het door jouw ingevulde e-mailadres.

Zij hebben al kunst:

Anita
Anitaover kunst op doek
Read More
De kleuren maken het helemaal af. Hier word ik zó blij van! Een klein kunstwerkje en jij bedenkt het om er ‘wild’ in te borduren. GOUD!
Marianne
Marianneover kunst op papier
Read More
Ilse heeft een prachtige eigen stijl die ik direct herken. Ze gebruikt veel technieken door elkaar, waardoor je echt een uniek stukje kunst krijgt. Ik hou ook echt van haar kleurgebruik. Echt een eyecatcher!
Previous
Next
nl_NL
X