linktree

linktree

Ha lieve jy,

Wat leuk om jou hier te zien! Ik ben Ilse Kleijer [ IKmetliefde ], artistiek ontwerper, maak kunst met acryl en garen op stof en op papier. Ik maak boekjes en geef online workshops zodat jij ook fijne boekjes vol met kunst kunt maken.

Snuffel lekker rond, ik hoop je te inspireren en aan te moedigen. Heb je vragen of wil je samenwerken, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Ik wens je veel plezier!

PS. jij kijkt in mijn studio vanaf je tablet of je mobiel, de drie streepjes naast het winkelkarretje rechtsboven is je menu.

online workshops

Ik ben regelmatig te vinden in de online studio, je kunt daar verschillende (online) workshops volgen. Ik heet je van harte welkom met je favoriete drankje en moedig je graag aan om zelf creatief aan de slag te gaan. 

materiaalbox

Verschillende soorten materiaal boxen, groot, klein, inspirerend of aanmoedigend, met liefde en zorgvuldig verpakt, een cadeautje (aan jezelf).

kunst

Ik houd ervan om mooie dingen te maken. Bloem boeketjes van acryl op doek of met garen op stof. Inspirerende objecten voor aan jouw kale muur. Oude materialen gecombineerd met nieuw.

boekjes

Je kunt er niet genoeg van hebben. In allerlei vormen en formaten, dik of dun. Gevuld met een mix aan papier is het een fijne basis om zelf mee aan de slag te gaan.