IKmetliefde Blog supplies papier LSS°2 // shine and sparkle

LSS°2 // shine and sparkle

Deze pagina begon ik vrij blanco, met mixed media als overkoepelend thema.

Ik begon met de ondergrond, met de modeling paste en een ruit stencil zette ik de eerste laag op. Ik liet deze goed drogen en bedacht ondertussen wat ik als volgende laag ging gebruiken. Op de (blauwe 😉 ) plank had ik nog van die toffe Brusho staan uit de herfstkit van Martine Rijnbeek. Maar in plaats van Brusho kun je ook goed de magicals van Lindy’s gebruiken of watercolor.

Na het drogen van de pagina voeg ik de Gilding Flakes toe. Ik pak een stencil en de glue pen, en voeg de lijm toe aan de ondergrond. Na een aantal seconden drogen en voeg de Gilding Flakes toe, ik druk ze vast en haal met een hard-harige kwast de restanten weer weg.

Uit het mooie papier van AB studio knip een aantal veren en besluit deze te verwerken op deze pagina samen met zo’n elegant steampunk hangertje en de houten honeycomb chipboard.

Ik voeg een stukje jute lint toe, het zwarte strookje papier en de letters. Dit plak ik vast met een lijmpistool, deze lijm plakt het beste dit soort mixed media vast. Als laatste voeg ik het jute touw, de Nuvo Drops en die toffe boogjes met ‘regen achtige spetters’ toe.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Alle gebruikte materialen vind je hieronder in een lijstje.

Gebruikte materialen:

Related Posts

X