Blog

Monsters

Monsters

Je kent dat wel dat je op een dag bedenkt, gamende jongens op de bank, met lawaai, daar moeten we iets mee.

Zo zegt zo gedaan, er kwam een gamershok met een gamersbank en op die bank gamende jongens. Deur dicht en wij hadden minder lawaai, perfect.

Misschien ontdekken we ook nog was-opvouw-skills, dat zou een goede bijkomstigheid zijn. Maar goed terug naar de gamersbank, die was er nog niet.

Op het web bij de favoriete winkel (blauw met gele letters) vonden we een perfect gamersbankje, afneembare uitwisbare stof en blauw. Perfect.

Ritje naar de grote blauwe winkel, karretje mee, lijstje in de hand, hup op zoek. Cirkelend door de winkel belandden er nog wel wat meer in het karretje, oplaadkabels, stekkerblok, boormachine, rolmaat… ooh wacht, kijk daar die kon ik niet laten staan. Een heuse monsteeera of monsteraaa, ik had de bladeren precies vandaag verwerkt in nieuw project en was op slag verliefd. Die ging mee!

Thuis …. alles opgeruimd.

Het oog van een van de jongens viel op de plant, ‘mama wat is dat?’

‘Dat is een monsterplant’

‘Het is geen monster plant het is een gewone plant hoor.’

‘Zeker?’ Hij leunt iets naar voren en kijkt geconcentreerd naar de plant. Plotseling hoort hij whooaaah …. geschrokken doet hij een stapje terug. Was het nu toch een monster plant?

Snel bewegen zijn ogen de kamer rond en ziet hij papa dubbel liggen van het lachen. Nog.. het was papa die een grapje met hem uithaalde, blijft het toch een gewone (monstera) plant.

Journalwithus

gratis snuffelen

In de studio mag je gratis snuffelen aan een workshop, namelijk JournalWithUs. Elke maand verzorg ik samen met Charlene een uitwerking van het maandelijkse thema. We kletsen je bij met de laatste updates en geven je twee inspirerende tutorials om zelf mee aan de slag te gaan. 

In het archief