IKmetliefde Blog projecten -- Ontdek de artiest ODAIJ // speciaal voor jou!

ODAIJ // speciaal voor jou!

Ontdek de artiest in jou’ is de titel van ons nieuwe boek, dat over een weekje verschijnt. De titel zegt eigenlijk al een beetje waar het boek over gaat: over een ontdekkingsreis die geloof verbindt met creativiteit.

Maar het gaat in dit boek verder dan alleen lezen en nadenken over wie je bent en wat de Bijbel daarover zegt, want in Ontdek de artiest in jou word je echt aan het werk gezet. Tenminste, we hopen dat alle foto’s en beschrijvingen die in het boek staan de lezers uitnodigen om het penseel te pakken en creatief te zijn!

Zelf hebben we ervaren dat creatief bezig zijn een activiteit is die ontspanning geeft, maar ook iets is wat steeds nieuwe inspiratie brengt en verbindingen legt. Met jezelf, met God en met elkaar. En niets is zo leuk als hetgeen wat je zelf als verrijking in je leven ervaart, ook uit te delen aan elkaar.

Daarom dit boek en het is speciaal voor jou!

Gewoon, omdat wij denken dat jij het ook weer kunt gebruiken ter ontspanning, inspiratie en verbinding voor in jouw leven! Mooi is dat, hé, dat je altijd weer ontdekt dat het niet om jezelf gaat, maar dat God je roept voor die ander en voor Zijn glorie. Dat staat ook in de Bijbel.

“For we are his workmanship, created in Christ Jesus for good works, which God prepared beforehand, that we should walk in them.
(Efeze 2:10, ESV)”

God heeft je als Zijn meesterwerk gemaakt, zodat jij de geweldige dingen kunt doen, die God voor jou heeft klaarliggen. Je bent gemaakt om te creëren. Jij bent een artiest, want je lijkt op jouw grote Kunstenaar. Al jouw gaven en talenten zijn doelbewust aan jou toevertrouwt, omdat jij er een verschil mee kunt maken in jouw omgeving. Gebruik je creativiteit om te ontdekken wie je zelf bent, maar ook om ervan uit te delen in Gods koninkrijk.

Wij hopen dat ons boek een aanvulling is in tekst en beeld. Dat het jou inspiratie en moed geeft om zelf aan de slag te gaan. Dat het enthousiasme oproept om te creëren en je momenten zal opleveren die je gaat koesteren, omdat je Zijn glorie ervaart. Maar ook dat je nieuwe mogelijkheden zult ontdekken om uit te delen van talenten die jij hebt!

Related Posts

X