IKmetliefde Blog supplies acryl Vraag en je ontvangt // 15 SEPTEMBER

Vraag en je ontvangt // 15 SEPTEMBER

#30dagenoogsten

Bettuelle host deze keer de toffe #30dagenoogst challenge. Elke dag een tekst om over na te denken en/of uit werken. Voor vandaag mocht ik de tekst Psalm 81:11 uitwerken: ‘.. Ik ben de Heer, je God, die je wegleidde uit Egypte – open wijd je mond, Ik zal hem vullen.’

Always, all the time, You are good! Hij zorgt voor je, altijd. Soms gaan we door rough times, want ja Egypte was niet tof, maar elke dag heet geel zand (ik denk dat de woestijn geel is ?) lijkt me ook niet zo tof. En toch was Hij het die voor ze zorgde, die elke dag voor vers manna zorgde, open je mond en Ik zal hem vullen. Vraag en je zult antwoord krijgen.

Als je op de foto’s hieronder klikt vind je een stappenplan zodat jij deze pagina ook kan maken.

Ik wens je veel lees- en uitwerkplezier!

Gebruikte materialen:

Stap voor stap (klik op de foto's):

STAP 1

STAP 1

Pak je spulletjes erbij.

STAP 2

STAP 2

Ik plakte alvast mn tabje aan de bladzijde vast, die maakte ik van het restvel uit de workshop Gelliplate & Artmarks, deze kun je als laatste vastplakken. Ik gebruikte washi tape van Jane Davenport met een mondje erop, die vond ik tof bij de tekst passen.

STAP 3

STAP 3

Maak de achtergrond, ik koos voor de mooie goudgele graanachtige kleur. Die prachtige graanvelden daar deed deze 30 dagen oogsten challenge me heel erg aan denken. Ik gebruik de ‘blob’techniek om een toffe sfeer neer te zetten, het geeft een wolkerig effect en het leuke is, je hoeft het niet heel netjes en perfect voor te kunnen schilderen.

STAP 4

STAP 4

Vintage muziekpapier vind ik echt fantastisch om als sfeer-element toe te voegen, toevallig was de bladzijde in de lengte dezelfde grootte als de bladzijde uit de Bijbel en dus scheurde ik er een strookje vanaf en plakje deze op de pagina.

STAP 5

STAP 5

Het scrapachtige element knipte ik losjes langs de witte lijnen uit. Het grijze deed me denken aan de rotsen die iets verder op in de tekst genoemd worden waar de honing uit kwam. De stipjes op de rotsen doen me denken aan het manna waar elke dag voor gezorgd toen de Israëlieten uit Egypte in de woestijn waren.

STAP 6

STAP 6

Als laatste plakte ik de bloemen op de pagina en de stukjes washi tape met bronzen stipjes.

Related Posts

X