Ik ben Ilse Kleijer, vrouw van Wouter (leraar natuurkunde) en moeder van 3 totaal verschillende, maar ooh zo leuke jongens.

Mijn atelier zit op de bovenverdieping van ons huis, een heerlijke plek waar ik me terug kan trekken, mijn creatieve materialen kan laten liggen, de workshops voorbereiden en filmpjes monteren.

Bij mijn ouders thuis hebben mijn zusje en ik alles wel zo’n beetje uitgeprobeerd wat er hobbygebied destijds hip was en tekende ik veel.

In 2007 studeerde ik af als grafisch vormgever op het Lyceum in Zwolle. Ik werkte op in een drukkerij en een reclamebureau om vervolgens in 2012 voor mezelf te beginnen. Onder mijn eigen vlag verdiepte ik me in fotografie en maakte ik een aantal bruids- en gezinsreportages.

Op een blauwe maandag was ik ook nog Gastouder van een paar kids en was ik hoofd vormgeving bij Jong en Vrij. Ondertussen leerde ik haken en maakte ik de mooiste creaties en verdiepte ik me in verschillende art-supplies en de bijbehorende technieken.

In 2016 ontdekte ik dat watercolor echt mijn passie is. Ik bedacht een naam die beter bij me paste dan machtig of ilsekleijer en combineerde mijn initialen (IK) met liefde. En in 2018 richtte ik dit platform op zodat ik jullie op een professionele en overzichtelijke manier kan blijven inspireren met online workshops en blog berichten.

Mijn supplies:

Acryl
Fineliner
Markers
Mixed media
Neocolor2
Watercolor

Social media:

Instagram

YouTube

Facebook