creative designer @IKmetliefde

Ilse Kleijer

Product designer voor Elizabeth Craft Designs
Aanmoedigen met Jurnalised

Ik ben Ilse Kleijer, vrouw van Wouter (leraar natuurkunde) en moeder van 3 totaal verschillende, maar ooh zo leuke jongens. Zijn veelvuldig het onderwerp in mijn journals of loose leave planner pagina's.

Mijn atelier zit op de bovenverdieping van ons huis, een heerlijke plek waar ik me terug kan trekken, mijn creatieve materialen kan laten liggen, de workshops voorbereiden en filmpjes monteren. Maar ik heb ook een 'kleine' maak plaats gecreëerd beneden aan de tafel met en tussen de jongens.

Bij mijn ouders thuis hebben mijn zusje en ik alles wel zo’n beetje uitgeprobeerd wat er hobbygebied destijds hip was en tekende ik veel.

Ik studeerde af als grafisch vormgever op het Lyceum en werkte in een drukkerij en een reclamebureau om vervolgens in 2012 voor mezelf te beginnen. Onder mijn eigen vlag verdiepte ik me in fotografie en maakte ik een aantal bruids- en gezinsreportages.

Op een blauwe maandag was ik ook nog Gastouder van een paar kids, leerde ik ondertussen haken en maakte ik de mooiste creaties. En begon ik aan een loei groot schilderij om daarna mezelf vervolgens te verdiepen in iets kleinere projecten, art journals, art-supplies en de bijbehorende technieken.

Ik bedacht een naam die beter bij me paste dan machtig of ilsekleijer en combineerde mijn initialen (IK) met liefde. Ik richtte dit platform op zodat ik jullie op een professionele en overzichtelijke manier kan blijven inspireren met online workshops, toffe producten en blog berichten.

Vormgeving

87%

Fotografie

75%

Filmen & bewerken

43%

Art journalen

72%

Fictie …. of toch niet?

Kleine blog berichtjes met een kern van waarheid. Soms gaan ze over familie, en vaak over creativiteit. Soms komen er nieuwe producten en projecten voorbij, af en toe verschijnen ze op mijn blog.

Elizabeth Craft DesignsJournalWithUs
28 november 2020

journal with us through ‘21

Net als afgelopen jaar willen we ook dit jaar weer creatief doorwandelen. Met elke maand een thema. Dit jaar in thema regenboog. Elke maand een…