over mij

over mij

Hoi! Ik ben Ilse

Lang lang geleden, hahah, zo voelt het inmiddels wel, werkte ik fulltime op verschillende reclamebureaus. In een week een magazine in elkaar zetten, automatische handelingen in Photoshop ontdekken en InDesign op m’n duimpje kennen. Heel de dag tuurde ik naar een scherm en maakte ik de leukste dingen. Alles moest natuurlijk perfect, de lat lag hoog.

Ik ontdekte dat het niet alleen vroeger fijn was om te knutselen, maar nu nog steeds. Ik pakte het tekenen weer op door een online workshop aan te schaffen. Vanuit m’n eigen tafel ontdekken hoe je gezichten tekent en oa aquarel op een hippe manier gebruikt.

Ik ontdekte dat kunst maken me rust gaf, dat het me even de werkelijkheid liet vergeten en ik in mijn kunst out of the box durfde te denken en bewegen. Ik ontdekte dat doordat ik even tijd nam voor mezelf een leukere vrouw, moeder, vriendin kon zijn.

En dat is precies wat ik jouw ook gun, uit je hoofd. Even ontspannen, even tijd voor jezelf nemen en met plezier iets maken in bijvoorbeeld jouw creatief boekje.

Gun jezelf een beetje tijd en ontspanning!

aankomende events

talent & werk

Je ontdekt dat ook jij creatief bent, en dat je het stiekem ook nog eens te leuk vindt om creatief bezig te zijn.
Unieke producten met een stukje kunst erop, mixed media schilderijtjes of canvas-doek.
Ze vrolijken jouw boekje of sleutelbos op. Ze zien er naar uit om samen met jouw avonturen te beleven.
nl_NL
X