Hoi! Ik ben Ilse Kleijer. Artistiek vormgever met een grote liefde voor het maken van kunst in en op boekjes.

 

Lang lang geleden, hahah, zo voelt het inmiddels wel, werkte ik fulltime op verschillende reclamebureaus. In een week een magazine in elkaar zetten, automatische handelingen in Photoshop ontdekken en InDesign op m’n duimpje kennen. Heel de dag tuurde ik naar een scherm en maakte ik de leukste dingen. Alles moest natuurlijk perfect, de lat lag hoog.

Ik ontdekte dat het niet alleen vroeger fijn was om te knutselen, maar nu nog steeds. Ik pakte het tekenen weer op door een online workshop aan te schaffen. Vanuit m’n eigen tafel ontdekken hoe je gezichten tekent en oa aquarel op een hippe manier gebruikt.

Ik ontdekte dat kunst maken me rust gaf, dat het me even de werkelijkheid liet vergeten en ik in mijn kunst out of the box durfde te denken en bewegen. Ik ontdekte dat doordat ik even tijd nam voor mezelf een leukere vrouw, moeder, vriendin kon zijn.

En dat is precies wat ik jouw ook gun, uit je hoofd. Even ontspannen, even tijd voor jezelf nemen en met plezier iets maken in bijvoorbeeld jouw creatief boekje.

Gun jezelf een beetje tijd en ontspanning!

do it yourself

diy boxen met full color handleiding en materialen, klaar om mee aan de slag te gaan

bekijk de diy-boxen

workshops

online stap voor stap bezig met het vullen van jouw creatieve boekje of live aan de tafel met een kopje thee of koffie

bekijk de workshops

webshop

met heerlijke producten om zelf mee aan de slag te gaan of gemaakte kunst om aan jouw muur te hangen

bekijk de webshop