IKmetliefde Blog projecten -- journaling TandiArt // create magic

TandiArt // create magic

Al een tijdje ben ik verliefd op het toffe artwork van TandiArt. Af en toe verkoopt ze via Instagram haar werk, en in oktober heb ik eindelijk 1 van haar toffe sterren gekocht. 

Haar artwork heeft iets whimsicals, een beetje een dromerige fantasie-achtige stijl. Heerlijk om je in te verliezen en door te laten inspireren. 

Met haar toffe stempels en haar nieuwe collage papier maakte ik deze toffe wrapped journal. Ik maakte de ondergrond van 800 grams watercolor papier. Met modeling paste, één van de toffe stencils van TandiArt (ID-99) en crackle paste maak ik de eerste lagen. 

Tijdens het drogen ga ik verder met de toffe stempels, ik gebruik ID-24 en het konijntje van ID-41, vul ze met watercolor, werk ze af met fineliner en witte acrylmarker en knip ze uit. Ook knip ik wat toffe elementjes uit het scrappapier van TandiArt. 

Met watercolor maak ik een toffe achtergrond sfeer waar de toffe TandiArt-elementjes mooi op uit komen. Ik leg alles op zn plek en plak het vast met tacky glue. Als laatste accentueer ik met een witte acrylmarker wat toffe details op het journal.

Hieronder vind je nog een versneld filmpje van hoe ik dit toffe journal maakte. Ik hoop dat ik je kon inspireren en heb kunnen aanmoedigen.  ?

Wil je nu geen blogbericht missen? Scrol naar onder en abonneer je door je aan te melden.

Gebruikte materialen:

 

ONDERGROND & PAPIER

  • 800 grams watercolor papier
  • muziekpapier // HobbyVision
  • Strathmore – papier uit visual journal // HobbyVision
  • AB studio – TandiArt magic no2 // HobbyVision

 

VERF & MEDIUM

 

STEMPELS & STENCILS

  • AB studio – stempel TandiArt ID-24 en ID-41 // HobbyVision
  • AB studio – stencil TandiArt ID-99 // HobbyVision

 

DECORATIE

Wil je nu zelf ook wel zo’n tof journal maken, maar heb je de materialen niet of weet je niet waar je moet beginnen? 6 juli geef ik een workshop bij HobbyVision en leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kunt gaan en ga je naar huis met een eigen gemaakt wrapped watercolor journal.  ?

Related Posts

X